В е л и ч и е

з а р е ж д а н е
Новина

Полк. Николай Марков застава начело на партия “Величие”

"Най- доброто за България предстои и сме обречени да го преживеем и направим заедно. Доверие търся! За решаващата последна битка за Родината”

Ангажирането на полк. Николай Марков с каузата на партия „Величие“ означава на първо място поемане на отговорност. Лична отговорност. Това е рядко срещано явление в родния политически пейзаж. Трудно е да се посочи политическа личност или организация, която е поела ангажимент и след това е отчела резултатите от свършената работа. Лично. Ето защо, в потвърждение на заявеното, уведомяваме своите членове и съмишленици, че полк. Николай Марков застава начело на партия „Величие“. Вече е стартирана съответната процедура.

ПП Величие
Вижте всички публикации на автора
Представяме ви кандидатите за членове на местния парламент в община Ветрино, излъчени от политическа партия „Величие“, за предстоящите общински избори, които ще се проведат на 29 октомври тази година. Това са хора от народа, които се борят за създаденото от тях. Хора трудови и честни, които милеят за населените места, в които живеят, и искат да работят за тяхното облагородяване. Ние съчетаваме знанията, уменията и опита на едни кандидати с младостта, силата и амбицията на други, но всички са обединени от желанието за по-добър и достоен живот, благоденствие и разцвет на нашата красива и плодородна община Ветрино.

Свързани публикации

Коментари

Статията има 25 коментара

Петър Драганов
25.4.2024 16:26
"Има ли Православие в България, ще я има и България" - думи на митрополит Климент Търновски (Васил Друмев) произнесени в Неделя Православна (първата от Великия пост) срещу политиката на римокатолика Фердинанд и фоворитизирания Стефан Стамболов посечен в центъра на гр. Св.София (нашата богоименна столица)
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
Петър Драганов
25.4.2024 16:09
Не искам да повярвам, че българите продължаваме да оглупяваме и дори се инатим в глупостта си. В България българското е Православието от 1160 г. насам, не езичеството или каквото и да е друго. Истинският патриотизъм е православният. Докога ще продължаваме така? Ние наистина ще се затрием и никой не ни е виновен. България трябва да стане отново Православна. Българите трябва да станат отново православни на дело. Който не знае да търси и да чете. Как със сатанински езически ритуали се гони злото или пък се търси здраве? Нали така мислят тези, които се обличат като кукери? Зло със зло ли се гони? Аз не вярвам. И нещо повече, това е нематериално културно наследство на ЮНЕСКО. ЮНЕСКО-МАСОНСКО. Каква е разликата между кукерството и хелоуин? Питам, защото аз не я виждам.
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
Петър Драганов
25.4.2024 16:08
Мартеницата наистина ли носи здраве и чакаме щъркели и лястовици? Та тази година щъркелите дойдоха преди 1 март още, ама никой не си прибра сергиите. Какво чудо още трябва да извърши Господ? Кажете ми? Ами тогава ние да спрем да служим Литургии, да освещаваме вода, да освещаваме бойни знамена, да извършваме маслосвети, да разрушим храмовете, да свалим иконите и кръстовете и да се облечем в кукерски носии и да сложим мартеници и червени кончета и тем подобни висулки и амулети, да си направим езически капища и да се кланяме на каквото ни дойде на ум, като шамани разбираш ли. Да, хайде да видим какво ще стане. Искате ли да направим този риск? Ама тогава не отговарям за последствията, защото връщане назад (от ада) няма. Сега е Великият пост, колко хора постят и се лишават. Питам? Със здраве и най-вече духовно.
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
Неда Недева Недева
24.4.2024 22:53
Повярвах! Давам доверие на полковник Марков и Ивелин Михайлов. Ще подкрепя партия "Величие" на изборите заедно със семейството ми. Напред и нагоре!
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
Ivan Barzylov
24.4.2024 13:29
Абсолютно на 100 % подкрепям уважение към личността дълбоко уважение но Въпроса е как ще реагира Господин Марков на стотиците хиляди излъгани хора които със сигурност няма да гласуват или няма да вярват по принцип.В този момент от линията на живота това е най важния въпрос и действие. Привет и Успех от Елхово и Ямбол
Иван Ангелов
24.4.2024 13:40
Изгледайте скорошното интервю на Николай Марков при Карбовски! Правят впечатление няколко неща: 1. полковникът не търси никаква вина в посолството, което държи чрез компромати, зависимости и Магнитски, както Пеевски, така и Боко! 2. Марков няма нищо против чужди НПО като Америка за България да са настанени в министерството на образованието и под техен натиск да се унищожава историята на България, да се късат всякакви културни и дори религиозни връзки с Русия! 3. Полковникът за съжаление, е поредният проект на посолството, целящ да открадне гласове от Възраждане, защото сам се изобличи при Карбовски, че нема никакъв проблем за него да работи и с Гроб, и с ДПС и Пп-ДБ! Съжалявам, че толкова лесно се заблуждавате по него! Един истински патриот поставя червени линии по отношение членството на Бг в САТАНАТО, ЕС, Еврозона и ако е патриот, обявява посранника на ФАЩ и Изсраел за персона нон- грата, защото това са държави терористи!!!
Сийка Янева
26.4.2024 15:24
Никога и никой няма да допусне излизане от НАТО и ЕС, това са пълни глупости, никой не вярва на тези приказки.. Хубавото говорене е само плямпане..ДЕЛАТА СА ИСТИНАТА..
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД