В е л и ч и е

з а р е ж д а н е
България

От какви водачи има нужда България днес, за да тръгне нагоре?

Партия „Величие“ ще участва активно на престоящите парламентарни и Европейски избори.

През последните 35 години се нагледахме на ламтящи за власт и привилегии „политици“, които продадоха България и народния интерес. Такива хора са неспособни да взимат решения в полза на България и да решават проблемите на държавата. Хора, които използват властта само за собствено облагодетелстване и които са в подчинение на чужди държави, са недъгави и импотентни ръководители. 
Ние искаме да живеем в свободна държава, в която всички българи знаят, че са защитени и имат равни права. Имаме нужда от ръководители, които знаят и могат да водят народа към едно по-добро бъдеще, в което има развитие за всички българи. 
Нашето желание, желанието на ръководството на партия „Величие“, е да се обединим с хора, които са готови да свършат работата, а не да търсят постове и привилегии. За нас е важно да знаем всеки един в обединението какви ангажименти може да поеме и да ги изпълни. Търсим хората, които се ангажират да свършат работа и да удържат на думата си до край. Така ще се обединим с правилните хора, с които може да се изтласкаме от дъното. Ключовата дума тук е „работа“, работата, с която се ангажира конкретният човек, а не позицията, която да заеме. 
България има нужда от хора, които имат знания, доказани умения и най-важното - виждане за дългосрочно развитие на страната. Хора, имащи сила и твърдост да устояват на трудностите по пътя. Това трябва да са силни личности, които са избрали да водят. Силният човек знае своето предимство пред другите и няма нужда да се доказва. Благородството е привилегия на силния. Такива хора, където и да отидат стават водачи и не се интересуват от постове. Това са личности, за които най-важното е да свършат работа. Те приемат постове само и единствено ако е по силите им да изпълнят поетия ангажимент. Такива хора имат силата да ръководят държавата самостоятелно, без да се подчиняват на чужди институции и интереси. Само с такива ръководители можем да се оттласнем от дъното и да тръгнем нагоре. 

 

Присъединете се към нашата общност в Telegram Тук

 

ПП Величие
Вижте всички публикации на автора
Представяме ви кандидатите за членове на местния парламент в община Ветрино, излъчени от политическа партия „Величие“, за предстоящите общински избори, които ще се проведат на 29 октомври тази година. Това са хора от народа, които се борят за създаденото от тях. Хора трудови и честни, които милеят за населените места, в които живеят, и искат да работят за тяхното облагородяване. Ние съчетаваме знанията, уменията и опита на едни кандидати с младостта, силата и амбицията на други, но всички са обединени от желанието за по-добър и достоен живот, благоденствие и разцвет на нашата красива и плодородна община Ветрино.

Свързани публикации

Коментари

Статията има 1 коментара

Emil Borissov
25.4.2024 7:27
Незначителна, но набиваща се на очи правописна грешка непосредствено преди началото на статията. "Партия „Величие“ ще участва активно на престоящите парламентарни и Европейски избори." .....да се замести "престоящите" със "преДстоящите"
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД