В е л и ч и е

з а р е ж д а н е
МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Изненадата на местни избори 2023

Община Ветрино е пример в много и изключително важни отношения за останалите общини в България.

Единствената партия, която формулира програмата си, след като вече беше започнала да я реализира; единствената партия в България, която работи в изпълнение на своите цели и мисия няколко години преди своето учредяване, се яви на местните избори на 29 октомври и пожъна заслужен успех, превръщайки се в първа политическа сила в общината. Политическа партия „Величие“ поиска доверието на своите съграждани и съжители в община Ветрино, като участва в изборната надпревара с листа от кандидати за общински съветници. В ранните часове на 30 октомври стана ясен фантастичният изборен резултат от 40.51% и шестимата общински съветници на „Величие“, които ще подкрепят досегашната посока на развитие в община Ветрино.

Ето техните имена:

  1. Добринка Топалска
  2. Никола Костадинов
  3. Драгийчо Ангелов
  4. Тодорка Георгиева
  5. Кремена Колева
  6. Петя Гамбезова

Досегашният кмет на общината д-р Димитър Димитров бе отново безапелационно преизбран с още по-висок резултат от преди – 69.98%. Това е категорична победа на градивните сили в общината. Кметските си места запазиха и всички досегашни кметове на селата в общината, като единствено в с. Млада гвардия ще има балотаж. Това е още едно доказателство за оценката, която жителите на общината дават на своите управленци. Пожелаваме пореден успешен мандат на достойния кмет на общината д-р Димитър Димитров и неговия екип. В Общинския съвет категоричен превес имат градивните сили.
Местните избори в община Ветрино преминаха в спокойна атмосфера, без напрежение и показаха, че в една общност, в която управлението и бизнесът имат общи цели, насочени към подобряването на живота, средата и човека, хората мислят и действат адекватно. Разбира се, навсякъде има изключения – изборните резултати донесоха разочарование на някои политически играчи – амбициите да сбъднат един пагубен за общината инвестиционен проект се отлагат за неопределено време. Това се дължи на порасналото съзнание на местните жители, които стават все по-ангажирани и отговорни към собствения си живот. Община Ветрино е пример в много и изключително важни отношения за останалите общини в България. Начинът на организация и сътрудничеството с местното управление е извор на вдъхновение, а нашият опит и модел, които са доказано печеливши и вече политически признати, сме готови да споделим с всички истински заинтересовани.

ПП Величие
Вижте всички публикации на автора
Представяме ви кандидатите за членове на местния парламент в община Ветрино, излъчени от политическа партия „Величие“, за предстоящите общински избори, които ще се проведат на 29 октомври тази година. Това са хора от народа, които се борят за създаденото от тях. Хора трудови и честни, които милеят за населените места, в които живеят, и искат да работят за тяхното облагородяване. Ние съчетаваме знанията, уменията и опита на едни кандидати с младостта, силата и амбицията на други, но всички са обединени от желанието за по-добър и достоен живот, благоденствие и разцвет на нашата красива и плодородна община Ветрино.

Свързани публикации

Коментари

Статията има 0 коментара

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД