В е л и ч и е

з а р е ж д а н е
Активност

Гласът на една българска майка!

Защо аз ще гласувам за партия Величие?

" Защото съм майка на двама синове!
Защото може да съм най- неразбиращата, да съм една обикновена жена, която блъска цял живот и е вече обезверена, може не всичко да разбирам от това, което се случва у нас( мо̀ре, всичко разбирам, но се чувствам употребена и неможеща!), НО аз съм МАЙКА на двама сина!!!!!
МАЙКА! И ще гласувам за Величие по една проста причина, че съм майка!
А първата задача, която казват Ивелин и полковникът е:
Да не се влиза в гореща война!
А синове за чужди каузи да мрат аз нямам!Аз не съм раждала синове да мрат в чужди битки!
Моите синове( да не дава Бог) могат да отидат да мрат само за България.
Както казах, може акълът ми да не стига да разбирам всичко от политика, геополитика и всичко друго, за което говорят, но дотолкова ми стига акълът, че да усещам, че само те мислят да не си изгубя синовете в една БЕЗСМИСЛЕНА и чужда гореща война!
И като казвам чужда, аз нямам предвид украинците, горките те, и те измряха за чужди битки. Аз даже се чудя какво точно защитават те, след като половината им земя е разпродадена!
Нашите т.н. управляващи искаха да разпродадат земята ни ( ИТН го показаха), дали са златото ни, минералните води на концесии ! Сега пробват Добруджа да я отдадат под наем за Зелената сделка!
Е, добре де, разпродадоха страната ни, по- скоро- раздадоха я, ние един лев не виждаме от това и накрая  моите деца ще умират, за да защитават чуждите интереси!
Разбирам да е като битката за Сливница, първи ще ги пратя синовете си!

Но в тази гавра и цинизъм сега- НЕ!
Не, нЀма как да стане!
Какво правя аз?
Всеки ден  агитирам за партия Вечичие, дотук съм убедила 10 човека, продължавам, имам план минимум 50 да са, ще успея!
Защото съм майка! Аз деца за смърт в чужди битки не съм раждала!
Това е моята мотивация."

ПП Величие
Вижте всички публикации на автора
Представяме ви кандидатите за членове на местния парламент в община Ветрино, излъчени от политическа партия „Величие“, за предстоящите общински избори, които ще се проведат на 29 октомври тази година. Това са хора от народа, които се борят за създаденото от тях. Хора трудови и честни, които милеят за населените места, в които живеят, и искат да работят за тяхното облагородяване. Ние съчетаваме знанията, уменията и опита на едни кандидати с младостта, силата и амбицията на други, но всички са обединени от желанието за по-добър и достоен живот, благоденствие и разцвет на нашата красива и плодородна община Ветрино.

Свързани публикации

Коментари

Статията има 2 коментара

Иван Ангелов
24.4.2024 23:30
Полковника Марков каза при Карбовски, че ще бори мафията играейки с нея, по нейните правила, защото думите му бяха, че няма проблем да работи с всички партии и използвайки техните слабости щял да ги победи! Това е все едно овца да влезе във вълча глутница без калашник и да каже, че ще ги победи! Също каза, че няма проблем чужди НПО и фондации да ни тровят живота. Разбирайте Български Хелзинкски комитет, Америка за унищожаване на България, фондация Дианет, която прокарва ислямизъм! Хора, събудете се и проверявайте инфирмацията, която ви я дават е смлян вид. Полковника е човек на ФАЩ!!
Ана-Рея Христова
25.4.2024 9:57
Какъв фащ?! Човече.Политиката е сериозно и трудно нещо...!Не става с хайде хоп...Това са столетия робство...Според мен, г-н Марков ще е държавник отколкото политик, а разликата е същественна!Държавникът политик познава натоящето и бъдещето, затова ще знае какво трябва да се направи!Всичко с времето си и с мястото си....Как ще ги победи?И това ще видим!
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД